Het verschil

Wat is het verschil tussen een Registerpodoloog en een Podotherapeut?

Er zijn de laatste tijd veel vragen over het verschil tussen een registerpodoloog en een podotherapeut. Deze vragen zijn ontstaan vanwege de foutieve en of onvolledige informatie welke willens en wetens door diverse instanties in de media zijn gebracht.

Lees meer

Registerpodologie

Wat is een registerpodoloog

Een registerpodoloog is een erkende paramedische voetspecialist. Hij of zij heeft een vierjarige opleiding gevolgd en is in het bezit van het officiële diploma van Stichting Hoger Onderwijs Nederland.

Lees meer

Sportpodologie

Wat doet een registersportpodoloog

Heeft u pijnlijke voeten tijdens of na het sporten? De registersportpodoloog adviseert u over sportschoeisel en kan helpen bij voetgerelateerde klachten in relatie tot sport. Zonder een gedegen kennis van de sportschoen is het niet mogelijk een goed advies te geven over de kenmerken als stabiliteit, demping en afwikkeling. Bij de sportpodoloog ligt de nadruk op het analyseren van zowel de oude als de nieuwe sportschoen en het analyseren van uw sportspecifieke bewegingen.

Lees meer

Podoposturale therapie

Wat is podoposturale therapie

Podoposturale therapie pakt waar mogelijk de oorzaak van uw houdingsklachten aan. Deze therapie is een aanvulling op het werk van therapeuten die het houdings- en bewegingsapparaat centraal stellen (met name fysiotherapeuten, oefentherapeuten Mensendieck/Cesar, podotherapeuten en registerpodologen).

Lees meer

Online afspraak

Met het maken van een afspraak gaat u akkoord met onze pdfPrivacyverklaring

of bel ons: 078 – 67 37 150

Locaties

Contact

PodoDynamic Puttershoek
Laning 11
3297 TB Puttershoek

078-6737150